Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Donkerbruine lederen gespschoen -11 / 45

€275.00

Availability: Out of stock

SKU: F1586 Cacao Bruciato-11 / 45

Donkerbruine Italiaanse herenschoen met gesp.Free shipping and return with every order above 75 euro

Details

Deze prachtige donkerbruine gespschoen is een klassieke Italiaanse herenschoen uit de Heeren Superiore lijn. De gesp maakt het model eigentijds, terwijl de traditionele brogue neus, de herenschoen toch een klassieke uitstraling geeft. De schoen is handgekleurd met een basis van een cacaobruine kleur welke door middel van poetsing een mooie kleurschakering heeft gekregen naar donkerbruin. Mooi afgewerkt met de karakteristieke een oranje leren binnen- en buiten zool: het kenmerk van Heeren Shoes & Shirts.

Uitstekend te combineren met de bijpassende handgekleurde donkerbruine riem uit onze collectie.

Heeren shoes worden gemaakt op een ambachtelijke manier. Van het eerste ontwerp tot uiteindelijk het polijsten van het leer. De strenge eindcontrole die elke schoen ondergaat voordat ze op de markt verschijnt, garandeert dat u alleen echte authentieke kwaliteit aan uw voeten krijgt. Zie productieproces. 

Maat 

Heeren Shoes vallen vrij ruim. Kijk voor meer informatie op de pagina 'wat is uw maat'. Kies een halve maat tot een maat kleiner dan uw gangbare maat. Mochten de schoenen onverhoopt niet passen dan kunt u ze altijd ruilen.

Onderhoud en advies