Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Pijlstaartrog leren veterschoen-7,5/ 41,5

€800.00

Availability: In stock

SKU: F1193 Razza-7,5/ 41,5

Zwarte veterschoen gemaakt van pijlstaartrog (stingray)

Free shipping and return with every order above 75 euro

Details

Dit klassieke model is gemaakt van stingray, ofwel pijlstaartrog. De natuurlijke glans en de schittering van kleuren geeft de schoen een unieke uitstraling. Prachtig te combineren met een stijlvol kostuum of onder een smoking. De voering, binnenzool en zool zijn van kalfsleer. Mooi afgewerkt met de karakteristieke oranje leren binnen- en buiten zool: het kenmerk van Heeren Shoes & Shirts.

Heeren Shoes worden gemaakt op een ambachtelijke manier. Van het eerste ontwerp tot uiteindelijk het polijsten van het leer. De strenge eindcontrole die elke schoen ondergaat voordat ze op de markt verschijnt, garandeert dat u alleen echte authentieke kwaliteit aan uw voeten krijgt. Zie productieproces. 

Alle huiden die worden gebruikt om onze producten te vervaardigen zijn wettelijk verkregen in de volledige naleving van de CITES-regelgeving. Meer informatie over de toepasselijke regelgeving kunt u hier vinden. www.minlnv.nl/portal/page

Maat
Heeren Shoes vallen vrij ruim. Kijk voor meer informatie op de pagina '
wat is uw maat'. Kies een halve maat tot een maat kleiner dan uw gangbare maat. Mochten de schoenen onverhoopt niet passen dan kunt u ze altijd ruilen.

Onderhoud en advies