Wat zijn de beste schoenen voor een bruiloft?

Het moet een iets verfijnde, elegante, stijlvol paar zijn, en natuurlijk comfortabel. Op een huwelijk draag je schoenen een lange dag, vaak tot diep in de nacht. Dus het is verstandig om de juiste keuze te maken.

Er is geen wet die voorschrijft welke kleur schoenen je moet dragen, maar er zijn wel fashion regels die aangeven wat beter zou zijn. Een blauw pak is makkelijk te combineren met verschillende schoenkleuren zoals blauw en cognac. Door blauwe schoenen te combineren met een blauw kostuum creëer je een formele business look. Let er op dat de blauwtinten hetzelfde zijn. Cognac schoenen hebben een meer informele uitstraling. Onder een blauwkleurig kostuum kun je ook schoenen dragen in meer opvallende kleuren of prints.

Lichtgrijze kostuums zijn over het algemeen minder formeel dan blauwe kostuums, maar zijn makkelijk te combineren met zwarte of bruine schoenen. Draag je zwarte schoenen onder een grijs pak, dan kun je dit het best combineren met een wit overhemd. Bruine lederen schoenen maken de outfit wat vlotter. Grijze schoenen onder een grijs kostuum heeft niet de voorkeur voor een goede kleurencombinatie.

Bij een antraciet kostuum zorgen zwarte schoenen voor het mooiste contrast. Cognackleurige schoenen kunnen ook goed onder een antraciet pak. Qua kleur wijken de schoenen dan wel meer af van het kostuum, waardoor de aandacht sneller naar de schoenen wordt getrokken.

Met een zwart paar speel je altijd op safe en klopt je outfit altijd. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer kleuren schoenen en pakken. Zo heeft LEEDER Classics ook rode en groene lederen herenschoenen en met opvallende prints. Match in ieder geval altijd de riem met de schoenen. En zorg dat je de schoenen ruim voor de grote dag goed in loopt. Dan kan er niets meer fout gaan.

 

 
Be the first to comment...
Leave a comment